La terrassa del Calders, en un passatge sense circulació, és una de les més cotitzades de barri. I la posen en joc amb tot el que tenen. Tot i obrir a l'50%, tindrà capacitat per a unes 24 persones, i l'oferta gastronòmica prioritzarà les racions individuals (i segueix sent bona i molt variada). Tenen dos nous plats: un entrepà de pastrami amb 'coleslaw', i la 'muscletà', musclos en escabetx sobre un llit de patates. I ull, que arriba una oferta impossible de rebutjar: el Gintònic del Confinat. A 5 euros! Un es destinarà a l'ONG Veí a Veí que treballa per als més vulnerables de Sant Antoni. L'horari serà de 17 a 24 hores entre setmana i de 11 a 24 hores els caps de setmana. Aneu tranquils: tindreu una hora i mitja per dinar.
Han sigut dos mesos i escaig confitats entre quatre parets: però per sort la fase 1 permet que l'hostaleria reprengui la seva feina a poc a poc. El primer que podrem fer serà sortir a celebrar-ho amb una bona copa (o amb un bon àpat, per què no) sota l'immillorable sol de la nostra ciutat, amb el plus de poder gaudir de l'aire més net en lustres. Només hem de mantenir les normes d'higiene i distància física, que aquí us expliquem, de res. I per favor, desterreu del vostre lèxic aquesta xorrada imprecisa de 'distància social'. La distància és física, però es tracta de socialitzar!
NO T'HO PERDIS: Normes de seguretat que han de complir els bars i restaurants a la fase 1