Cuina franca a la Zona Franca. Encara que sembli un bar de barri com un altre, és un dels restaurants més sol·licitats pels gurmets autèntics. La família Sierra Calvo elabora 'alta cuina de barri' o 'cuina sense collonades', com ells proclamen: de tota la vida, imaginativa i sense prescindir de les tècniques actuals. De la carta d’esmorzars cal destacar els plats amb ous i els entrepans, freds i calents; de la carta, plats de cullera i de temporada, amb les mandonguilles amb fricandó i el capipota en el top. Imprescindible acabar l’àpat amb el seu deliciós pastís de formatge, un homenatge al mestre Hilario Arbelaitz.
Hem recollit en una llista els millors restaurants de Sants, un dels barris amb més personalitat de la ciutat. Aquí hi trobareu una mica de tot i per a totes les butxaques; gastronomies locals i foranes, cuina tradicional i d'avantguarda, bars de tota la vida, bodegues i estrelles Michelin.
NO T'HO PERDIS: Els 50 millors restaurants de Barcelona