Catalunya té l’escudella, el Vietnam el Pho. El plat va néixer fa només un segle al nord del país i és el més consumit dins i fora de les seves fronteres. Aquí el podeu tastar al Món Viet. El seu Pho és un brou de vedella bullit durant més de cinc hores acompanyat de fideus d’arròs, tires de carn, brots de soja, cibulet, coriandre i suc de llima. Si voleu donar-hi un punch explosiu, afegiu-hi una micona de salsa sriracha: xili vermell, vinagre i all. Una sopa exquisidament especiada, fresca i fragant.
Tots tenim a la memòria una sopa capaç de reconciliar-nos amb el més calent del nostre interior. Aquestes recomanacions són un viatge líquid, saborós i fumejant per tot el món: de l’Equador al Vietnam i de Mèxic a Portugal. I si no us agrada l'exotisme, transquils, visiteu també els millors llocs per menjar escudella.
NO T'HO PERDIS: el millor ramen a Barcelona