En poques paraules, un mexicà 100% sense gluten, pensat per satisfer tot tipus de paladars, tant els amants dels sabors intensos com aquells que busquen plats més suaus però igualment autèntics. El menú inclou una gran varietat d’entrants clàssics, com els deliciosos ‘chilaquiles’, les ‘tostadas’, els cebiches i els irresistibles nachos. També podreu gaudir d’una selecció de tacos tradicionals i ‘quesadillas’ farcides. Per beure, cerveses nacionals i mexicanes, ‘micheladas’, còctels, tequiles, mezcals i aigües de fruites. Entre setmana també ofereixen un menú de migdia. El local, vibrant i acollidor, compta amb terrassa.
A Catalunya hi ha més de 8.000 celíacs, i quan volen menjar fora de casa no només no poden consumir aliments amb gluten sinó que han de vigilar la contaminació creuada: evitar que els estris estiguin en contacte amb productes amb gluten, i això implica vigilar des de la planxa fins al ganivet del pa. Ara bé, és un fet que cada cop es pot menjar més i millor sense gluten. Aquí teniu aquesta llista assessorada per l'Associació de Celíacs de Catalunya: una llarga ruta de confort gastronòmic on no cal que us preocupeu per què demaneu per menjar o per si el pa i pastissos us cauran malament a la panxa.
NO T'HO PERDIS: Els 50 millors restaurants de Barcelona