Bubó ha estat al capdavant de la xocolata i la pastisseria moderna a Barcelona des que va obrir fa gairebé 20 anys. Va ser l'any 2005 quan l'equip va començar a innovar, creant tècniques completament noves per a l'elaboració de pastisseria i xocolata que han arribat a botigues de tot Catalunya. Utilitzen matèries primeres orgàniques i locals, i tot el cacau dels seus productes és sostenible. Han dominat la xocolata, la pastisseria i els pastissos, i tots són excel·lents en sabor i execució. Els seus productes creatius i atrevits combinen un gran gust amb tècniques modernes i innovadores (encara que elaboren pastissos tradicionals segons receptes tradicionals, que han estat millorades amb noves i atractives combinacions de sabors).
Glups, ens han demanat que portem les postres! Si mai no sabeu a quina pastisseria adreçar-vos o teniu ganes de tastar noves propostes, aquestes 17 adreces sempre us faran quedar la mar de bé. I si voleu filar més prim, aquí teniu deu dels millors dolços de Barcelona.
NO T'HO PERDIS: Els 50 millors restaurants de Barcelona