Time Out Market és un concepte únic que té l'objectiu de celebrar els sabors més autèntics i reunir el millor menjar i cuiners d'una ciutat sota un mateix sostre, i ja és present en grans ciutats del món com Nova York, Montreal, Porto i Ciutat del Cap, entre d'altres. A Barcelona el trobeu al Port Vell, a la terrassa-mirador del Maremàgnum, amb vistes espectaculars al mar i la ciutat, i ofereix una visió panoràmica dels millors restaurants i gastronomia de Barcelona sota un mateix sostre.
L’espai, de 5.250 metres quadrats, acull una acurada selecció de 14 xefs, un restaurant de servei complet i quatre bars: dos d'ells a l'aire lliure. La presència japonesa va a càrrec de Monster Sushi. Mitjançant la combinació d'ingredients japonesos i d'origen local, i depurades tècniques japoneses, ofereix una explosió de sabors i textures en una extensa carta. Excel·leixen en sushi, esclar, tradicional i també poc ortodox, on deixen anar la creativitat i podreu tastar peces amb regust de Califòrnia o Perú, plens de matisos i amb tocs creatius.