En un moment en què els restaurants Michelin s'han quedat fora de joc, el Nectari fa un cop de cap fent menjar per emportar! Els divendres, dissabtes i diumenges podeu passar-hi a recollir un menú d’alta cuina de proximitat de tres plats i postres (50 €) o un de tapa fina –russa, seitons fregits, coca de recapte, arròs amb botifarra i carxofes i tiramisú– a 25 €. A domicili, per cinc euros més (un fet que converteix l'excel·lència d’Esteve en l’oferta Michelin més bé de preu de la nostra història). Reserves a reserves@nectari.es amb 24 hores d’antelació. Al seu facebook podeu consultar el menú de la setmana.
Tot té la seva part bona: fins fa quatre dies, només podies encarregar per emportar sushi, pizza o hamburgueses i tots els derivats de 'street food'. Ara, la restauració de Barcelona ha trobat una sortida forçosa en el menjar per endur: restaurants que van des de l'alta cuina amb Michelin fins a la tradició basca, passant per la barbacoa i els fumats, us esperaran amb la comanda, encantats: només l'haureu d'encarregar amb antelació i recollir-la. Sisplau, respecteu les distàncies de seguretat i aneu-hi amb mascareta.
NO T'HO PERDIS: Restaurants i bars que han tancat per la crisi