Menjar senzill, popular i perfecte si s’han d’agafar forces. Tot el que hi ha del dia està escrit en una pissarra. Una oferta àmplia, amb primers i segons d’aquells que es fan anomenar clàssics: fa molts anys que els cuinen i hi tenen la mà trencada, per això han fidelitzat una munió ingent de ciutadans.
A Barcelona encara queden cases de menjar on es dignifica la cuina popular, on patata i mongeta són un plaer i no un càstig, i on els guisats fets a foc lent fan diumenge de dilluns a divendres. Els restaurants que us proposem, us faran gaudir d'una varietat de plats tradicionals (com els canelons) en un entorn familiar i que expliquen diverses dècades d'història: des del fricandó de vedella amb bolets del restaurant Mà de Morter fins als canelons de la cuina de la Maria Xandri al Poble-sec. I si amb aquests llocs tan autèntics encara no en teniu prou, doneu un cop d'ull als restaurants que representen la millor cuina de Barcelona.
NO T'HO PERDIS: els 50 millors restaurants de Barcelona