L'Stefano Balis (grec, ex Bardot, Rilke, Informal) ) i en Jordi Fenoll (elxà, ex Dos Pebrots) lideren el Margarit, un restaurant de base grega amb influències mediterrànies. Ofereixen plats innovadors com l’‘akra’, corbina macerada en fulles de figuera, que combina elements hel·lènics i valencians. La carta inclou reinterpretacions de receptes tradicionals, com la ‘tarama’ i la ‘fava’. El xai palestí amb iogurt i herbes destaca per la seva tendresa, i les pites varien setmanalment. La carta de vins, amb naturals grecs, està gestionada per Satyrs Wine.
Sobre l'avinguda del Paral·lel, trobareu el barri popular del Poble-sec, amb una oferta que cada cop creix més gràcies a la diversitat cultural i a les propostes d'un munt de restaurants i bars de gran qualitat. Busqueu un lloc per menjar alguna cosa a prop de Montjuïc i de la Fira de plaça d'Espanya? Doncs en aquest llistat trobareu opcions per a tots els gustos i butxaques: plats tradicionals, creatius, d'aquí, foranis, llocs per fer el vermut i cellers amb excel·lents vins.