Menjar senzill, popular i perfecte si s’han d’agafar forces el migdia per tornar a la feina. Tot el que hi ha del dia està escrit en una pissarra. Una oferta àmplia, amb primers com gaspatxo, fideuada, carxofes al vapor o un arròs a la cubana, o uns segons que van des d’unes galtes de porc o una escalopa amb vinagre de Mòdena, fins a un magret d’ànec o un bacallà amb tomàquet, passant per uns rogers de roca fregits o una truita de riu a la navarresa. Tenen la mà trencada en uns plats que porten molts anys cuinant i que han fidelitzat una munió ingent de ciutadans. A l’hora de les postres, avui cal decidir-se entre flam de xocolata, de mató o de coco, iogurt de cabra amb mel o postres de músic.
Ah, l'Eixample, la joia de la corona dels barris de la ciutat! La seva estructura racionalista i angular es correspon amb una equilibrada distribució de restaurants de tots els estils: des de cuina catalana de tota la vida, als millors italians, de pizzeries de categoria a anar ple d'Estrelles Michelin, de tenir els millors menús de migdia de Barcelona, a ser un punt de pelegrinatge per als fans del millor ramen... La quadrícula de Cerdà té una concentració de bones adreces per menjar insòlita!
NO T'HO PERDIS: Els millors restaurants de Barcelona