Gràcies per subscriure't! Descobreix la primera newsletter a la teva safata d'entrada molt aviat!
Time Out a la teva bústia d'entrada
Apunta't a les nostres newsletters per tenir les últimes notícies de la teva ciutat. el millor de la ciutat amb la nostra newsletter sempre que vulguis
Facilitant el teu correu electrònic acceptes els nostres termes i condicions i la polítiques de privacitat, així com que t'enviem correus electrònics de Time Out amb notícies, esdeveniments, ofertes i promocions de clients.
Genial, ja t'has subscrit!
Gràcies per subscriure't! Descobreix la primera newsletter a la teva safata d'entrada molt aviat!
Facilitant el teu correu electrònic acceptes els nostres termes i condicions i la polítiques de privacitat, així com que t'enviem correus electrònics de Time Out amb notícies, esdeveniments, ofertes i promocions de clients.
Genial, ja t'has subscrit!
Gràcies per subscriure't! Descobreix la primera newsletter a la teva safata d'entrada molt aviat!
Facilitant el teu correu electrònic acceptes els nostres termes i condicions i la polítiques de privacitat, així com que t'enviem correus electrònics de Time Out amb notícies, esdeveniments, ofertes i promocions de clients.
Sabíeu que és possible recórrer el planeta a través dels plats que serveixen als restaurants de Barcelona? Si sou capaços de cruspir-vos aquests 80 plats sense sortir de la ciutat, fareu que aquell Phileas Fogg que va fer la volta al planeta sembli un xitxarel·lo!
Un email que realment t'encantarà
Facilitant el teu correu electrònic acceptes els nostres termes i condicions i la polítiques de privacitat, així com que t'enviem correus electrònics de Time Out amb notícies, esdeveniments, ofertes i promocions de clients.
🙌 Genial, ja t'has subscrit!
Gràcies per subscriure't! Descobreix la primera newsletter a la teva safata d'entrada molt aviat!
El mole és un dels elements més complexos de la ja per si mateixa barroca cuina mexicana. La xocolata és l’element més reconeixedor de la salsa, però porta més de cent xilis secs diferents.
Aquest clàssic català és un guisat de xup-xup tel·lúric, en què deixar la sèpia tendra és tot un art que té moltstrucsperònomés admet un resultat: el bo. A Casa Leopoldo hi trobareu aquest mar i muntanya enriquit amb gambes i amb una picada plena de saviesa que ens remet a les grans cuineres de l’Empordà.
Aquest estofat de morro i pota de vedella, al clàssic Can Vilaró adquireix proporcions mítiques: asseguts en una senzilla taula, estem menjant el paradigma del capipota. L’essència de la cuina catalana...
Encara que maltractat sovint, aquest plat cuinat com cal és una delícia: albergínia ben tendra cuita al forn i gratinada, farcida d’un sofregit de carn de porc espessit amb pa ratllat. Idò!
L’olla catalana, amb carn i gra, és la més digestiva de totes les elaborades a la península ibèrica. Aquí tenen cent anys d’experiència exercitant el seu bull lent.
La paella com Déu mana és un plat d’arròs sec, amb tan poques capes amuntegades com sigui possible i un delerós socarradet que gratem com si ens hi anés la vida.
El plat català de festa major per excel·lència requereix un bon rostit i una beixamel feta amb amor.ACasaAgustí l’enriqueixen amb sopes de pa sec i llet.
Els elements comuns que lliguen les diferents versions d’aquest potatge són els grelos, la col verda i les patates, a banda de tots els colors dels talls de porc.
Som davant d’una de les fites de la cuina ibèrica del llegum: faves asturianes que van nedant, amb dificultats, entre xoriço, botifarró, cansalada... Un festí.
El bacallà és el peix més porc: d’ell s’aprofita tot. I les protuberàncies gelatinoses de sota la barbeta, lligades amb la seva gelatina, són un luxe que cal tastar.
Barcelona és una de les millors ciutats del món per menjar i beure. Això ho sabem la gent que hi vivim, i també els professionals de la gastronomia que any rere any premien els nostres fogons amb distincions que alcen la ciutat en el pòdium de la bona teca internacional. L'oferta és variada, de qualitat, monumental: des del petit bar de tapes de tota la vida, fins als restaurants amb estrelles Michelin. Tot i que el repte és difícil, ens hem proposat seleccionar els 50 millors restaurants, aquells amb els fogons més fiables de la multitud de bones taules barcelonines. No hi donem més voltes: aquí teniu els 50 restaurants que no us fallaran mai. Bon profit Reserva als restaurants recomanats per Time Out Àpat En la recerca permanent per trobar llocs on la relació entre el menjar ofert i el preu de la nota final tingui certa consonància, hem tornat a posar a prova l'Àpat, on un equip dirigit per l'Oriol Vicente demostra diàriament, al migdia, que és possible menjar bé, de menú i a un preu raonable, 14 euros. És un menú variat diàriament i que en la seva proposta dóna joc per no avorrir ni dir "sempre el mateix". Ara, amb la crisi, molts s'han bolcat a oferir menús al migdia i a la nit, però no sempre encertats. Això aquí no passa.No es tracta només d'oferir un preu temptador. Cal temptar amb els plats que s'ofereixen i per això fa falta molta professionalitat i saber fer. Un dels dies de visita vam poder veure que el menú oferia cinc primers, cinc segons i tres postres, amb aig
Bacallà, canelons, paella, cargols, magret, steak tartar, risotto... Descobriu les especialitats de 30 d'alguns dels restaurants més saborosos de Barcelona! Per a tastar-los us proposem una manera original i econòmica, el Passaport Gourmet Time Out, un petit llibret amb 30 restaurants seleccionats pels nostres crítics en funció dels seus millors plats. Per 30 euros, podreu comprar el passaport i tastar aquests deliciosos plats. El funcionament del Passaport és molt senzill: trieu el restaurant, reserveu i gaudiu del plat escollit. Heu d'anar acompanyats i un dels dos menús surt totalment gratis! També t'agradarà... On mengen els xefs? Els mestres de vuit fogons imprescindibles de Barcelona ens han piulat on van quan volen posar la panxa contenta. Preneu nota dels experts! Els bessons Colombo recomanen el Gelida "El que més m'agrada de la galta de porc és que, a diferència de l'hamburguesa, te'n menges una cara i en queda una altra". Aquesta és la mena de reflexions que surten fent un esmorzar de traginers al Gelida, amb els bessons Colombo: l'Stefano i el Max, propietaris del Xemei, übercool restaurant venecià. L'Stefano explica que va conèixer aquest oasi a través del seu amic Adolf, del restaurant Bonanova. Aprecien que "just a les 7 en punt, ja tenen tota la carta funcionant", diu l'Stefano. I tota la carta són més de 40 plats, d'on cal destacar una de les millors galtes de porc que he tastat mai. Capipota, fricandó, bacallà a la llauna... "És un lloc ideal per anar al
Els 20 restaurants on s'elaboren els plats més originals de Barcelona Dos Palillos Albert Raurich –bullinià de pro– demostra que existeix germanor entre les tapes asiàtiques i espanyoles, i un nivell d'excel·lència de producte i creativitat que els ha valgut la seva primera estrella Michelin. Dos Palillos és una perfecta fusió entre bar Manolo i barra asiàtica d’alta cuina, un lloc que no té ni taules i on, si no tenen temps, no et van abocant el vi. Reflexió: part de l’estrella Michelin sempre premia el servei, i que ells la tinguin encara posa en més valor les seves fenomenals tapes asiàtiques. Àbac Amb dues estrelles Michelin, l'Àbac de Jordi Cruz és un dels restaurants imprescindibles d'alta gastronomia a Barcelona. Ha conquerit aquest statuts mitjançant una cuina plena de mestria i sofisticació, per tocar el cel. Tickets Els germans Adrià han tornat a triomfar, ara a Barcelona, amb aquest ambiciós resum de la seva filosofia de les tapes. Amb quatre barres diferents –marisc, planxa, dolç, entreteniments, invents diversos– el client por gaudir de la versió bulliniana de les tapes de tota la geografia espanyola. Sepionets en la seva tinta amb pasta d'ametlla o síndria a la graella en són només exemples. I connectat amb Tickets, la cocteleria 41º ofereix cada nit un menú degustació que és el més proper que ha quedat d'ElBulli. Gresca Local petit, equip mínim, cuina màxima. Obligat. Rafa Peña s'ha convertit en un líder 'bistronòmic' indiscutible. Són creatius, però els plats
Si calgués destil·lar l’essència de Portugal en un plat, seria aquesta especialitat, plat nacional. Som davant d’un bacallà dessalat que se serveix en conjunció amb uns ous remenats, que alhora fan amistat amb unes patates fregides. Senzill però vistós: pel seu groc esclatant, també és conegut com a bacallà daurat.
Aquesta mena de raviolis farcits de carn picada ben picantona –all, ceba i pebre– es coneixen com el plat dels treballadors, per la seva aportació energètica.
A Suècia està implantada amb força aquesta deliciosa especialitat dels aborígens samis: llesques fines de carn de ren fumada i després fregida. Sempre sol anar acompanyada de fruites del bosc. Fans de Santa Claus, no ho mireu.
Només els vegetarians es poden resistir a un bon costellam de porc, macerat prèviament amb salsa barbacoa amb un punt picantet de tabasco i rostit al forn a foc lent.
El plat nacional veneçolà és pantagruèlic i tripartit: en un mateix plat, junts però no barrejats, hi conviuen arròs blanc (d'influència europea), carn esfilagarsada (índigena) i 'frijoles' negres (africana).
El mos veneçolà ràpid per excel·lència és aquesta mena d’entrepà fet amb massa de blat –dura, sense gluten– farcit amb tota mena d’ingredients, com per exemple frijoles o carn esfilagarsada.
Un plat que torna bojos els nens: vedella arrebossada que se serveix després d’haver anat al forn coberta per formatge, una llesca de pernil dolç i orenga. Sempre sol anar amb patates fregides.
Pocs països com l’Argentina han optimitzat tant la fórmula universal de la massa farcida. A El Laurel n’hi trobareu un assortiment extens, imaginatiu i molt saborós.
No, els búlgars no mengen aquella mena de braç de gitano petitet i homònim! El dolç tradicional búlgar és la bànitsa, una mena de tulipa feta amb pasta fil·lo –elaborada per l’acumulació de fulles fines de farina– i farcida amb ingredients de temporada. Salades i calentes són bons primers; amb fruita i melmelada, postres excel·lents.
Tot i que és senzill, som davant d’un dels plats argentins més difícils de trobar: patates fregides primes i llargues, amb pernil dolç tallat a rodanxes i ous trencats. L’origen té mala fama: recepta d’Artemio Gramajo, oficial que va fer la campanya del 1880 d’extermini d’indis. El va idear per fer la rosca al seu general.
Barcelona és una de les millors ciutats del món per menjar i beure. Això ho sabem la gent que hi vivim, i també els professionals de la gastronomia que any rere any premien els nostres fogons amb distincions que alcen la ciutat en el pòdium de la bona teca internacional. L'oferta és variada, de qualitat, monumental: des del petit bar de tapes de tota la vida, fins als restaurants amb estrelles Michelin. Tot i que el repte és difícil, ens hem proposat seleccionar els 50 millors restaurants, aquells amb els fogons més fiables de la multitud de bones taules barcelonines. No hi donem més voltes: aquí teniu els 50 restaurants que no us fallaran mai. Bon profit Reserva als restaurants recomanats per Time Out Àpat En la recerca permanent per trobar llocs on la relació entre el menjar ofert i el preu de la nota final tingui certa consonància, hem tornat a posar a prova l'Àpat, on un equip dirigit per l'Oriol Vicente demostra diàriament, al migdia, que és possible menjar bé, de menú i a un preu raonable, 14 euros. És un menú variat diàriament i que en la seva proposta dóna joc per no avorrir ni dir "sempre el mateix". Ara, amb la crisi, molts s'han bolcat a oferir menús al migdia i a la nit, però no sempre encertats. Això aquí no passa.No es tracta només d'oferir un preu temptador. Cal temptar amb els plats que s'ofereixen i per això fa falta molta professionalitat i saber fer. Un dels dies de visita vam poder veure que el menú oferia cinc primers, cinc segons i tres postres, amb aig
Bacallà, canelons, paella, cargols, magret, steak tartar, risotto... Descobriu les especialitats de 30 d'alguns dels restaurants més saborosos de Barcelona! Per a tastar-los us proposem una manera original i econòmica, el Passaport Gourmet Time Out, un petit llibret amb 30 restaurants seleccionats pels nostres crítics en funció dels seus millors plats. Per 30 euros, podreu comprar el passaport i tastar aquests deliciosos plats. El funcionament del Passaport és molt senzill: trieu el restaurant, reserveu i gaudiu del plat escollit. Heu d'anar acompanyats i un dels dos menús surt totalment gratis! També t'agradarà... On mengen els xefs? Els mestres de vuit fogons imprescindibles de Barcelona ens han piulat on van quan volen posar la panxa contenta. Preneu nota dels experts! Els bessons Colombo recomanen el Gelida "El que més m'agrada de la galta de porc és que, a diferència de l'hamburguesa, te'n menges una cara i en queda una altra". Aquesta és la mena de reflexions que surten fent un esmorzar de traginers al Gelida, amb els bessons Colombo: l'Stefano i el Max, propietaris del Xemei, übercool restaurant venecià. L'Stefano explica que va conèixer aquest oasi a través del seu amic Adolf, del restaurant Bonanova. Aprecien que "just a les 7 en punt, ja tenen tota la carta funcionant", diu l'Stefano. I tota la carta són més de 40 plats, d'on cal destacar una de les millors galtes de porc que he tastat mai. Capipota, fricandó, bacallà a la llauna... "És un lloc ideal per anar al
Els 20 restaurants on s'elaboren els plats més originals de Barcelona Dos Palillos Albert Raurich –bullinià de pro– demostra que existeix germanor entre les tapes asiàtiques i espanyoles, i un nivell d'excel·lència de producte i creativitat que els ha valgut la seva primera estrella Michelin. Dos Palillos és una perfecta fusió entre bar Manolo i barra asiàtica d’alta cuina, un lloc que no té ni taules i on, si no tenen temps, no et van abocant el vi. Reflexió: part de l’estrella Michelin sempre premia el servei, i que ells la tinguin encara posa en més valor les seves fenomenals tapes asiàtiques. Àbac Amb dues estrelles Michelin, l'Àbac de Jordi Cruz és un dels restaurants imprescindibles d'alta gastronomia a Barcelona. Ha conquerit aquest statuts mitjançant una cuina plena de mestria i sofisticació, per tocar el cel. Tickets Els germans Adrià han tornat a triomfar, ara a Barcelona, amb aquest ambiciós resum de la seva filosofia de les tapes. Amb quatre barres diferents –marisc, planxa, dolç, entreteniments, invents diversos– el client por gaudir de la versió bulliniana de les tapes de tota la geografia espanyola. Sepionets en la seva tinta amb pasta d'ametlla o síndria a la graella en són només exemples. I connectat amb Tickets, la cocteleria 41º ofereix cada nit un menú degustació que és el més proper que ha quedat d'ElBulli. Gresca Local petit, equip mínim, cuina màxima. Obligat. Rafa Peña s'ha convertit en un líder 'bistronòmic' indiscutible. Són creatius, però els plats
Quan els dominicans volen fer festa major, aquest és el plat que toca. Per preparar-lo, cal cabrit alimentat amb orenga salvatge, que proporciona un gustet particular a la bèstia: en conjunció amb els ajís i els xilis serà el teló de fons del guisat. Aquesta delicadesa pot anar acompanyada de iuca i plàtans verds fregits.
Si encara no heu tastat la refrescant mescla de peix blanc cru i marisc, marinat amb suc de llimona i condimentació precisa, ja trigueu. El Perú tradicional sembla alta cuina moderna.
La cuina sarda és la regional italiana més poc coneguda a la nostra ciutat: us animem a descobrir aquests macarrons grans i quadrats, fets amb un guisat de cua de bou molt aromàtic. Abans, tasteu un spritz!
Piadina de porchetta (Itàlia)
El plat nacional de la regió de l’Emília-Romanya era un plat de pobre: avui aquesta massa de blat farcida d’embotits, formatge i verdures és la reina del menjar ràpid cool barceloní. La nostra favorita és la de porchetta, amb carn de porc a la brasa rostida i aromatitzada.
Ben preparat, aquest clàssic originari de la capital del gegant asiàtic és el punt culminant d’un bon banquet. Ha de ser així: un ànec inflat i eviscerat s’envernissa amb melassa i es rosteix. Carn i pell, en llesques sense ossos, són el farciment de creps fines, que també porten salsa hoisin, ceba tendra i cogombre.
La recepta campiona del menjar de carrer asiàtic es va originar a la Xina, encara que es consideri un plat japonès. La recepta és tan simple com efectiva: tallarines fines saltades –amb poc oli– amb una gran varietat de carns i verdures, sempre amb la salsa yakisoba.
La primera aproximació al menjar tailandès hauria de ser aquesta recepta: fideus d’arròs saltats amb ous, salsa de peix i de tamarinde, brots de soja, gambes, pollastre i sobretot un acabat final amb cacauet picat.
Del Vietnam central arriba aquesta sopa de fideus fortament especiada. Són fideus macerats en vinagre (el més freqüent és de cogombre i algues), encara que a vegades porta marisc o peix. Àcid i refrescant.
I si parlem de menjar asiàtic a peu de carrer, trepitja els talons al yakisoba l’empanada asiàtica, que en la seva accepció xinesa és coneguda com a jiaozi: un ravioli de massa fina que pot ser bullit, cuit al vapor o fregit, els de la base cruixent. El farciment sol ser de porc o de llagostí, però a l’Out of China n’hi ha una varietat espectacular.
Barcelona és una de les millors ciutats del món per menjar i beure. Això ho sabem la gent que hi vivim, i també els professionals de la gastronomia que any rere any premien els nostres fogons amb distincions que alcen la ciutat en el pòdium de la bona teca internacional. L'oferta és variada, de qualitat, monumental: des del petit bar de tapes de tota la vida, fins als restaurants amb estrelles Michelin. Tot i que el repte és difícil, ens hem proposat seleccionar els 50 millors restaurants, aquells amb els fogons més fiables de la multitud de bones taules barcelonines. No hi donem més voltes: aquí teniu els 50 restaurants que no us fallaran mai. Bon profit Reserva als restaurants recomanats per Time Out Àpat En la recerca permanent per trobar llocs on la relació entre el menjar ofert i el preu de la nota final tingui certa consonància, hem tornat a posar a prova l'Àpat, on un equip dirigit per l'Oriol Vicente demostra diàriament, al migdia, que és possible menjar bé, de menú i a un preu raonable, 14 euros. És un menú variat diàriament i que en la seva proposta dóna joc per no avorrir ni dir "sempre el mateix". Ara, amb la crisi, molts s'han bolcat a oferir menús al migdia i a la nit, però no sempre encertats. Això aquí no passa.No es tracta només d'oferir un preu temptador. Cal temptar amb els plats que s'ofereixen i per això fa falta molta professionalitat i saber fer. Un dels dies de visita vam poder veure que el menú oferia cinc primers, cinc segons i tres postres, amb aig
Bacallà, canelons, paella, cargols, magret, steak tartar, risotto... Descobriu les especialitats de 30 d'alguns dels restaurants més saborosos de Barcelona! Per a tastar-los us proposem una manera original i econòmica, el Passaport Gourmet Time Out, un petit llibret amb 30 restaurants seleccionats pels nostres crítics en funció dels seus millors plats. Per 30 euros, podreu comprar el passaport i tastar aquests deliciosos plats. El funcionament del Passaport és molt senzill: trieu el restaurant, reserveu i gaudiu del plat escollit. Heu d'anar acompanyats i un dels dos menús surt totalment gratis! També t'agradarà... On mengen els xefs? Els mestres de vuit fogons imprescindibles de Barcelona ens han piulat on van quan volen posar la panxa contenta. Preneu nota dels experts! Els bessons Colombo recomanen el Gelida "El que més m'agrada de la galta de porc és que, a diferència de l'hamburguesa, te'n menges una cara i en queda una altra". Aquesta és la mena de reflexions que surten fent un esmorzar de traginers al Gelida, amb els bessons Colombo: l'Stefano i el Max, propietaris del Xemei, übercool restaurant venecià. L'Stefano explica que va conèixer aquest oasi a través del seu amic Adolf, del restaurant Bonanova. Aprecien que "just a les 7 en punt, ja tenen tota la carta funcionant", diu l'Stefano. I tota la carta són més de 40 plats, d'on cal destacar una de les millors galtes de porc que he tastat mai. Capipota, fricandó, bacallà a la llauna... "És un lloc ideal per anar al
Els 20 restaurants on s'elaboren els plats més originals de Barcelona Dos Palillos Albert Raurich –bullinià de pro– demostra que existeix germanor entre les tapes asiàtiques i espanyoles, i un nivell d'excel·lència de producte i creativitat que els ha valgut la seva primera estrella Michelin. Dos Palillos és una perfecta fusió entre bar Manolo i barra asiàtica d’alta cuina, un lloc que no té ni taules i on, si no tenen temps, no et van abocant el vi. Reflexió: part de l’estrella Michelin sempre premia el servei, i que ells la tinguin encara posa en més valor les seves fenomenals tapes asiàtiques. Àbac Amb dues estrelles Michelin, l'Àbac de Jordi Cruz és un dels restaurants imprescindibles d'alta gastronomia a Barcelona. Ha conquerit aquest statuts mitjançant una cuina plena de mestria i sofisticació, per tocar el cel. Tickets Els germans Adrià han tornat a triomfar, ara a Barcelona, amb aquest ambiciós resum de la seva filosofia de les tapes. Amb quatre barres diferents –marisc, planxa, dolç, entreteniments, invents diversos– el client por gaudir de la versió bulliniana de les tapes de tota la geografia espanyola. Sepionets en la seva tinta amb pasta d'ametlla o síndria a la graella en són només exemples. I connectat amb Tickets, la cocteleria 41º ofereix cada nit un menú degustació que és el més proper que ha quedat d'ElBulli. Gresca Local petit, equip mínim, cuina màxima. Obligat. Rafa Peña s'ha convertit en un líder 'bistronòmic' indiscutible. Són creatius, però els plats
Es diu així pel nom de la cassola de fang homònima on es cou aquest rostit de carn i verdures, que pot ser de pollastre o xai, normalment. Si en traiem la tapa cònica, veurem un receptari molt proper a la cuina espanyola.
Khoreshe alú (Iran)
Sota aquest nom tan exòtic, s’hi amaga un plat de la cuina persa que remet al nostre Nadal: pollastre amb cireres, amb l’afegitó de cigrons i safrà.
L’assortiment variat de sushi –això vol dir sushi moriawase– sol incloure una panoràmica de makis i nigiris de tonyina, salmó, llagostí, mero i anguiles a la planxa.
No deixeu escapar aquesta delicadesa popular coreana: servit en un plat de fang calent, trobem un arròs amb verdures, carn, ou i una pasta de pebrot picant. El nom? Vol dir ‘barrejar’.
No tots els plats de la cuina russa són pensats per quan fa fred. Aquesta amanida d’arengada sota abric de pell –traducció literal del rus– és una amanida que es prepara a base de capes de patates ratllades i bullides, arengades, ceba ratllada –que es pot suavitzar amb poma verda–, ou dur picat i finalitza en una capa de maionesa.
Els 'momo', semblant a les 'jioza' xineses, tenen un farcit molt particular on s’aprecia una carn ben treballada, molt picada i enriquida amb un bon nombre d’ingredients, on es perceben la cúrcuma, la canyella o el coriandre.
D’acord. Irlanda no passarà a la història per la magnitud del seu receptari. Però sí per la qualitat de la seva carn! I un pastís de vedella rostida a foc lent, que abans s’ha macerat amb diverses pintes de Guinness, té el seu què.
Atribuïda a un immigrant italià als Estats Units, aquesta amanida ha fet fortuna als hotels de tot el món: enciam, crostons de pa, pollastre a la planxa fred, parmesà i ou dur. Al Fastvínic la trobareu preparada amb ingredients de proximitat.
Barcelona és una de les millors ciutats del món per menjar i beure. Això ho sabem la gent que hi vivim, i també els professionals de la gastronomia que any rere any premien els nostres fogons amb distincions que alcen la ciutat en el pòdium de la bona teca internacional. L'oferta és variada, de qualitat, monumental: des del petit bar de tapes de tota la vida, fins als restaurants amb estrelles Michelin. Tot i que el repte és difícil, ens hem proposat seleccionar els 50 millors restaurants, aquells amb els fogons més fiables de la multitud de bones taules barcelonines. No hi donem més voltes: aquí teniu els 50 restaurants que no us fallaran mai. Bon profit Reserva als restaurants recomanats per Time Out Àpat En la recerca permanent per trobar llocs on la relació entre el menjar ofert i el preu de la nota final tingui certa consonància, hem tornat a posar a prova l'Àpat, on un equip dirigit per l'Oriol Vicente demostra diàriament, al migdia, que és possible menjar bé, de menú i a un preu raonable, 14 euros. És un menú variat diàriament i que en la seva proposta dóna joc per no avorrir ni dir "sempre el mateix". Ara, amb la crisi, molts s'han bolcat a oferir menús al migdia i a la nit, però no sempre encertats. Això aquí no passa.No es tracta només d'oferir un preu temptador. Cal temptar amb els plats que s'ofereixen i per això fa falta molta professionalitat i saber fer. Un dels dies de visita vam poder veure que el menú oferia cinc primers, cinc segons i tres postres, amb aig
Bacallà, canelons, paella, cargols, magret, steak tartar, risotto... Descobriu les especialitats de 30 d'alguns dels restaurants més saborosos de Barcelona! Per a tastar-los us proposem una manera original i econòmica, el Passaport Gourmet Time Out, un petit llibret amb 30 restaurants seleccionats pels nostres crítics en funció dels seus millors plats. Per 30 euros, podreu comprar el passaport i tastar aquests deliciosos plats. El funcionament del Passaport és molt senzill: trieu el restaurant, reserveu i gaudiu del plat escollit. Heu d'anar acompanyats i un dels dos menús surt totalment gratis! També t'agradarà... On mengen els xefs? Els mestres de vuit fogons imprescindibles de Barcelona ens han piulat on van quan volen posar la panxa contenta. Preneu nota dels experts! Els bessons Colombo recomanen el Gelida "El que més m'agrada de la galta de porc és que, a diferència de l'hamburguesa, te'n menges una cara i en queda una altra". Aquesta és la mena de reflexions que surten fent un esmorzar de traginers al Gelida, amb els bessons Colombo: l'Stefano i el Max, propietaris del Xemei, übercool restaurant venecià. L'Stefano explica que va conèixer aquest oasi a través del seu amic Adolf, del restaurant Bonanova. Aprecien que "just a les 7 en punt, ja tenen tota la carta funcionant", diu l'Stefano. I tota la carta són més de 40 plats, d'on cal destacar una de les millors galtes de porc que he tastat mai. Capipota, fricandó, bacallà a la llauna... "És un lloc ideal per anar al
Els 20 restaurants on s'elaboren els plats més originals de Barcelona Dos Palillos Albert Raurich –bullinià de pro– demostra que existeix germanor entre les tapes asiàtiques i espanyoles, i un nivell d'excel·lència de producte i creativitat que els ha valgut la seva primera estrella Michelin. Dos Palillos és una perfecta fusió entre bar Manolo i barra asiàtica d’alta cuina, un lloc que no té ni taules i on, si no tenen temps, no et van abocant el vi. Reflexió: part de l’estrella Michelin sempre premia el servei, i que ells la tinguin encara posa en més valor les seves fenomenals tapes asiàtiques. Àbac Amb dues estrelles Michelin, l'Àbac de Jordi Cruz és un dels restaurants imprescindibles d'alta gastronomia a Barcelona. Ha conquerit aquest statuts mitjançant una cuina plena de mestria i sofisticació, per tocar el cel. Tickets Els germans Adrià han tornat a triomfar, ara a Barcelona, amb aquest ambiciós resum de la seva filosofia de les tapes. Amb quatre barres diferents –marisc, planxa, dolç, entreteniments, invents diversos– el client por gaudir de la versió bulliniana de les tapes de tota la geografia espanyola. Sepionets en la seva tinta amb pasta d'ametlla o síndria a la graella en són només exemples. I connectat amb Tickets, la cocteleria 41º ofereix cada nit un menú degustació que és el més proper que ha quedat d'ElBulli. Gresca Local petit, equip mínim, cuina màxima. Obligat. Rafa Peña s'ha convertit en un líder 'bistronòmic' indiscutible. Són creatius, però els plats
Un email que realment t'encantarà
Facilitant el teu correu electrònic acceptes els nostres termes i condicions i la polítiques de privacitat, així com que t'enviem correus electrònics de Time Out amb notícies, esdeveniments, ofertes i promocions de clients.
🙌 Genial, ja t'has subscrit!
Gràcies per subscriure't! Descobreix la primera newsletter a la teva safata d'entrada molt aviat!
Facilitant el teu correu electrònic acceptes els nostres termes i condicions i la polítiques de privacitat, així com que t'enviem correus electrònics de Time Out amb notícies, esdeveniments, ofertes i promocions de clients.
🙌 Genial, ja t'has subscrit!
Gràcies per subscriure't! Descobreix la primera newsletter a la teva safata d'entrada molt aviat!