Time Out Market és un concepte únic que té l'objectiu de celebrar els sabors més autèntics i reunir el millor menjar i cuiners d'una ciutat sota un mateix sostre, i ja és present en grans ciutats del món com Nova York, Montreal, Porto i Ciutat del Cap, entre d'altres. A Barcelona el trobeu al Port Vell, a la terrassa-mirador del Maremàgnum, amb vistes espectaculars al mar i la ciutat. L’espai, de 5.250 metres quadrats, acull una acurada selecció de 14 xefs, un restaurant de servei complet i quatre bars: dos d'ells a l'aire lliure.
No sigueu pessimistes: a vegades les coses milloren, com demostren els croissants o les ensaïmades. Un altre bon exemple és el pa: en les darreres dècades, la gent ha après a menjar pa, a distingir entre l’industrial i l’artesà. I gràcies a la tecnologia amb esperit menestral, aquest darrer es forneja més i millor que mai: és un producte gurmet d’ús diari. Passem revista al pa-norama.
NO T'HO PERDIS: Els 50 millors restaurants de Barcelona