De taverna de pescadors a restaurant popular, però modern i d'alta qualitat: el centenari Can Ros és el paradigma de restaurant d'arròs de la Barceloneta, amb receptes que privilegien el mar i muntanya, el millor peix fresc, la creativitat, i sempre, sempre, una cocció mil·limètrica. I que estigui al Time Out Market té rellevància a molts nivells: la principal és un restaurant centenari que amb el pas dels anys s'ha anat actualitzant i rejovenint, favorit del barceloní, per primera vegada en la història té una segona seu! Un altre és que és el primer i únic restaurant de paella i arròs mediterrani que hi ha al món en un Time Out Market.
Paella, l’arròs del senyoret, l’arròs negre, l’arròs a la milanesa, l’arròs al forn, l’arròs caldós de galeres, l’arròs a banda amb pop... Busqueu un restaurant especialitzat en paelles i altres arrossos? Us entenem, perquè a nosaltres també ens encanten els plats que tenen com a protagonista aquesta gramínia meravellosa. Per això, us hem triat vint-i-un restaurants que mai fan un gra massa. Si us quedeu amb ganes de més arròs, tasteu el millor sushi de la ciutat! Si el que voleu és un festival culinari de crustacis i mol·luscs damunt la taula, sapigueu que les marisqueries més top són aquestes. Sou més de primera línia de mar? Doncs, aquí.
NO T'HO PERDIS: Els 50 millors restaurants de Barcelona