Aquest restaurant de brases del món, on cada plat té un toc de foc –bé sigui amb brasa, fum o flamejat– ha posat tota la carn a la graella, si em permeteu l'acudit obvi– en la seva seu del Time Out Market. I tot i que no disposa del monumental espai del carrer Mallorca, no renuncia a l'espectacle: hi ha un expositor de carns en maduració i es pot apreciar la feina d'un forn i dues graelles en marxa, tots alimentats amb carbó i encenalls de fusta, que en matisen l'aroma. Podeu esperar una gran varietat de talls per compartir, i entrants que han esdevingut clàssics de la casa, com les seves brutals croquetes de mitjana de bou. No alteren la seva filosofia. Tot té un toc de brasa: des de la mantega fumada del pa fins al dònut de 'torrija' de les postres.
Amb la vedella no ha passat el mateix que amb el pollastre: no s'ha vulgaritzat (tot i que vivim un renaixement de les rostisseries amb pollastres a l'ast excel·lents). I encara que pels supermercats 'low cost' trobeu talls de vedella com una sola de sabata, ja sabeu tots que clavar-se un bon entrecot mai no serà barat (encara que en podeu trobar a preus ajustats). Un dia és un dia: us presentem una llista de les millors adreces per gaudir de la proteïna càrnia en la millor de les seves versions. Perquè ja sabeu que menjar carn va ser allò que va fer créixer deu centímetres de cop els japonesos! I si us ofèn aquesta llista de trossos de carn, ens disculpem amb els millors vegetarians.
NO T'HO PERDIS: Els millors guisats de Barcelona