Time Out Market Barcelona
Photograph: Time Out Market Barcelona
Photograph: Time Out Market Barcelona

Tots els restaurants del Time Out Market Barcelona

Hem tastat totes les grans cuines del Time Out Market i ho tornarem a fer! Aquí teniu la llista sencera dels restaurants amb la recomanació del seu plat estrella.

Ricard Martín
Publicitat

Time Out Market Barcelona té una localització envejable: un espai de 5250 m2 flotant en el mar Mediterrani, al final de la Rambla de Barcelona i al capdamunt del Maremàgnum, amb unes vistes espaterrants al Port Vell per una banda i a la Barceloneta per l'altra (sobretot, cal gaudir de la panoràmica de la llotja del peix i de la Torre del Rellotge, que feia anys que no es podia veure des d'aquest punt de vista). 

Els experts de menjar i beure de Time Out Barcelona ens hem posat fins a les celles d'endrapar i davallar copes per decidir l'alineació estel·lar del Market. Ara vosaltres teniu la feina fàcil (o no): decidir què menjareu! Hem aconseguit reunir 14 cuines de les millors de la ciutat sota el mateix sostre, i un espectacular restaurant de servei complet: amb la cuina catalana i de mercat ben present, també les nostres tapes, i també amb la incorporació de gastronomies que formen part de l'essència de la ciutat, com la japonesa, la mexicana o pizzes de bandera.  Cliqueu damunt els restaurants per conèixer millor la seva oferta i també veureu una carta que us ajudarà a decidir. I que no us aclapari la diversitat! Per demanar el menjar només heu de triar, seure i esperar

  • Cuina creativa
  • El Gòtic

Ens enorgullim de tenir al nostre Market al Fran López, un cuiner i restaurador amb dues estrelles Michelin: una pel Villa Retiro a Xerta, i una altra pel Xerta a Barcelona. Al Market ens porta un restaurant de nom propi, amb una mà de cuina subtil i potent, que partint del producte de les Terres de l'Ebre en redefineix els sabors (però té també té una mà mestra per a les carns, cosa que veureu als segons). 

Plat estrella: Caneló trufat XL d'ànec del Delta 

 

  • Cuina creativa
  • El Gòtic

El tàndem culinari format per la Lena Maria Grané (de Barcelona) i en Ricky Smith (de Londres) ha consolidat amb força l'oferta de BaLó: amb un peu en el Mediterrani i l'altre en l'Atlàntic, exerceixen una creativitat tranquil·la, sense estridències, amb tècniques d'avantguarda i ingredients frescos i de temporada, per idear plats que emocionen per originalitat i sabor i també per l'esperit de la cuina francesa clàssica, aquella que cerca l'harmonia rodona en cada recepta. BaLó és una contracció de Barcelona-Londres, ni més ni menys.

Un plat estrella: bistec tàrtar a l'estil de BaLó 

  • Cuina creativa
  • El Gòtic

El xef Jordi Artal serveix plats amb productes de proximitat i de temporada, inspirats en les tradicions i els sabors del territori. El poder evocador del seu estil de cuina és tan gran que d'un mos pot transportar-te al mar o a la muntanya. Se centra en tots els detalls de l'experiència culinària, d'aquí el nom Cinc Sentits del seu restaurant. Ara té un restaurant de nom propi a Time Out Market que ofereix la seva singular visió de la cuina a tots els públics. 

  • Catalana
  • El Gòtic

L'abusat terme cuina de mercat guanya un significat nou a Casa Amàlia: en la seva carta podreu resseguir en quina parada s'ha comprat cada ingredient! Quelcom que no significaria res, si no fos perquè fan servir el millor producte aplicat a una cuina de temporada que desborda personalitat. La història de Casa Amàlia és la d'un restaurant de tota la vida, de cuina catalana, que en la seva segona vida ha guanyat una embranzida absoluta en termes d'innovació i qualitat, amb receptes que amb pocs anys de vida ja són emblemàtiques, i també amb aportacions molt coherents d'altres grans cuines molt presents a Barcelona, com la peruana. 

Un plat estrella: Thorpedo ('mollete' de costella de porc ibèric, salsa 'anticuchera', cacauet amb coriandre i ceba morada). 

  • Catalana
  • El Gòtic

Inaugurat l'any 1899, Casa Guinart es va reinventar fa uns anys i ara és un dels punts de referència de la cuina catalana a la ciutat. Ubicat entre la Rambla i el Mercat de la Boqueria, aquest establiment és molt popular entre els venedors del mercat, així com entre els locals i visitants. David Moya juntament amb el xef Òscar Manresa, gran coneixedor de la Boqueria, portarà al Market el seu millor producte i la seva visió particular de la cuina catalana. I en aquest cas, Manresa ha anat a buscar els èxits més populars de la nostra tradició, els més saborosos.

Un plat estrella: mandonguilles amb sípia 

  • Marisc
  • El Gòtic
  • preu 3 de 4
  • 5 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out

RiasKru, una fusió de dos restaurants de marisc llegendaris, Rías de Galicia i Espai Kru, és al Time Out Market Barcelona per oferir el millor producte del mar. Pioner de la fusió culinària a Barcelona, ​​el xef Robert Gelonch practica una cuina elegant i creativa sota el lema "menys és més". Amb els millors ingredients de temporada que pot oferir el mar, el menú comptarà amb marisc cru i marinats basats en la cuina clàssica gallega, maridats amb elements d'inspiració japonesa. 

Per la part crua, Gelonch ofereix el que més aviat s'ha de qualificar d'una exhibició de cuina en fred: elaboracions crues marinades, fumades o escabetxades, on conflueixen el Perú i Japó des de la visió elegant del xef. I si sou tradicionalistes, doncs el millor marisc a la gallega de tota la vida: a la planxa, a l'allet o bullit.  

Un plat estrella: cebiche de peix llimona i leche de tigre de carabassa

  • El Gòtic

De taverna de pescadors a restaurant popular, però modern i d'alta qualitat: el centenari Can Ros és el paradigma de restaurant d'arròs de la Barceloneta, amb receptes que privilegien el mar i muntanya, el millor peix fresc, la creativitat, i sempre, sempre, una cocció mil·limètrica. I que estigui al Time Out Market té rellevància a molts nivells: la principal és que un restaurant centenari que amb el pas dels anys s'ha anat actualitzant i rejovenint, per primera vegada en la història té una segona seu! Ara podeu demanar en racions individuals arrossos que estan, sens dubte, entre els millors de Barcelona. El peix el porten cada dia de la Barceloneta –és a dir, de la vorera de davant– i les postres són molt més que un tràmit: Enrich és un pastisser consumat que ha treballat, entre d'altres, amb Oriol Balaguer.

Un plat estrella: arròs mar i muntanya (calamar, cansalada i navalles)

  • Bars de tapes
  • El Gòtic

La Nuri i el seu marit Jordi van obrir el Bar Núria a Poblenou l'any 1962, després d'haver après a cuinar les receptes de la mare i l'àvia. Després de 60 anys i tres generacions, Família Nuri va reobrir el Bar Nuri a la Rambla de Poblenou el 2022, i ben aviat es van posicionar com a bar local favorit dels veïns del barri. No és cap misteri el perquè: al Bar Nuri hi trobareu totes les tapes icòniques i bàsiques que t'esperes del teu bar local –tapes de bandera, que en diuen ells– cuinades amb la solvència marca de la casa: unes croquetes de campionat, uns calamars a l'andalusa frescos i ben fregits, una ensaladilla russa preparada com Déu mana...

Un plat estrella: Ous de Calaf estrellats amb pernil ibèric 

 

  • A la brasa
  • El Gòtic
  • preu 3 de 4

Aquest restaurant de brases del món, on cada plat té un toc de foc  –bé sigui amb brasa, fum o flamejat– ha posat tota la carn a la graella, si em permeteu l'acudit obvi– en la seva seu del Time Out Market. I tot i que no disposa del monumental espai del carrer Mallorca, no renuncia a l'espectacle: hi ha un expositor de carns en maduració i es pot apreciar la feina d'un forn i dues graelles en marxa, tots alimentats amb carbó i encenalls de fusta, que en matisen l'aroma. Podeu esperar una gran varietat de talls per compartir, i entrants que han esdevingut clàssics de la casa, com les seves brutals croquetes de mitjana de bou. No alteren la seva filosofia. Tot té un toc de brasa: des de la mantega fumada del pa fins al dònut de 'torrija' de les postres. 

Un plat estrella: Tomahawk (mitjana de bou amb costella) 

  • Hamburgueses
  • El Gòtic

La Real Hamburguesería arriba al Time Out Market per oferir unes hamburgueses que han esdevingut clàssiques de Barcelona. La qualitat i el bon producte són dos dels valors principals amb els quals el xef Eduardo Egui i el seu soci Arturo López elaboren cada element de la proposta. Amb això, aconsegueixen hamburgueses que destaquen per la seva presentació, però sobretot pel seu sabor i per reivindicar el que és clàssic en un mercat saturat de tendències fugaces. Marquen la diferència, elaborant-ho tot a la cuina i des de zero. 

Un plat estrella: La Real 2.0 (doble de carn de vaca vella, melmelada de bacó, formatge cheddar i crema de formatge cheddar gratinada a cada pa)

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat