Una taverna veneciana que reivindica la cuina italiana més enllà del binomi pasta (més salsa) i pizza. Perquè... ho sabeu, que a la gastronomia italiana hi ha més vida? A tocar de la Boqueria, el Bacaro us ho vol demostrar. És evident que aquí els ingredients estan seleccionadíssims, no podria ser d’una altra manera: són a quatre passes del mercat. Sardines 'in saor' un escabetx un pèl dolç: una delícia! Popets 'alla Luciana', exquisits!
El Raval està ple de bars i restaurants i n'hi ha molts de bons. També hi ha trampes per a despistats: no tot brilla. Obren, tanquen, reobren, se'n recuperen de clàssics, altres desapareixen per sempre. Si coneixeu el barri, probablement teniu els vostres restaurants i bars predilectes. Nosaltres també, i ens n'han sortit una pila. En aquesta llista apostem per clàssics de tota la vida i també per llocs que acaben d'apujar la persiana i ja ens han enamorat. Anirem repensant la selecció que hem fet. N'inclourem alguns, en traurem d'altres. Si considereu que en falta algun d'imprescindible o heu fet un descobriment que voleu compartir amb nosaltres, aviseu-nos als comentaris de sota i els visitarem.
NO T'HO PERDIS: Els 50 millors restaurants de Barcelona